Glazenwasserij Sparidaens zorgt levert onder andere zonnepanelen reinigen Casteren als een van hun diensten. Zorg ervoor dat uw zonnepanelen in optimale conditie blijven door ze tijdig te reinigen. Met behulp van onze wasinstallatie met osmosewater maken we uw zonnepanelen brandschoon zodat ze weer op volle 100% werken. Wanneer er vuil op de panelen zit kan het paneel niet al de zon opnemen. Er is minder oppervlak beschikbaar waardoor er minder opgenomen kan worden. Regen spoelt helaas niet al het vuil weg. Ook voorkomt dit beschadigingen op uw zonnepanelen doordat er vuil intrekt. Zo haalt u meer uit uw investering en gaat deze langer mee. Het belangrijkste signaal dat uw zonnepanelen reinigen nodig is, is als de opbrengst verminderd.

Zonnepanelen reinigen in Casteren of omstreken

Glazenwasserij Sparidaens is een schoonmaakbedrijf wat vanaf 2019 actief is als onderneming. Het is opgericht door de broers Twan en Rik Sparidaens die al bijna 10 jaar ervaring hadden in het vak alvorens ze een eigen zaak oprichtten. We hebben inmiddels al vele bedrijven én particulieren geholpen in de omgeving van Casteren met het reinigen van zonnepanelen en we zouden dit graag ook voor u doen! Bij ons staat flexibiliteit en transparantie hoog in het vaandel. We communiceren onze komst vooraf door middel van een sms, whatsapp bericht of e-mail. Ook maken we van tevoren een prijs op zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Hoe gaat het reinigen van zonnepanelen in Casteren te werk?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon of contactformulier en we doen ons best om u zo snel mogelijk te contacteren. We bespreken dan uw situatie en maken een geschikte prijsopgave zodat u van tevoren weet wat de kosten zijn. Heeft u naast het reinigen van de panelen ook nog andere reinigings verzoeken? Laat het weten!